Palvelut

Viihtyisät toimitilat sekä neuvottelu- ja kokoustilat Vaasan Futura I-IV -taloissa

Aulapalvelut
Aulapalvelupisteidemme kautta tilojemme käyttäjät voivat hoitaa jokapäiväiset juoksevat asiat, jättäen enemmän tilaa innovoinnille ja kasvulle.
Peruspalveluihimme sisältyy postituspalvelut, vieraiden vastaanotto ja ohjaus, yleisneuvonta sekä kopiopalvelut. Futura I, III ja IV:n aulojen yhteydessä toimii myös kahvilapalvelut. Aulapalvelumme ovat auki arkipäivisin klo 8.00-16.00.

Ravintolat
Futura-taloissa sijaitsee neljä tasokasta lounasravintolaa, jotka toimivat Open House -periaatteella, eli ovat avoimia kaikille. Futura I -talon ensimmäisessä kerroksessa sijaistee Ravintola Futurella, jota hoitaa Antell Ravintolat. Futura III -talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee lounas- ja à la carte-ravintola Flow. Futura IV -talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat Five Days Lunch -lounasravintola ja aasialainen lounasravintola Little Mai.

Kokoustilat ja catering
Langattomilla yhteyksillä ja nykyaikaisilla AV-laitteilla varustetut, kohtuuhintaiset neuvottelu- ja koulutustilat ovat sekä talon yritysten että ulkopuolisten vuokrattavissa. Tarjolla on näin alueen laajin kokonaisuus (13 kpl) erikokoisia ja tyylisiä neuvottelu- ja kokoustiloja.
Kaikissa tiloissa on perusvarustelu kokouksia ajatellen. Myös kokoustarjoilut ovat helppo varata järjestelmän kautta. Pääset varaamaan Futura-talojen neuvottelu- ja kokoustiloja kätevästi varauspalvelumme kautta täältä.

Keskeinen sijainti
Futura-talot sijoittuvat Pohjois-Euroopan johtavan energiaklusterin sydämeen. Vaasan keskusta on vain 6 minuutin ajomatkan päässä ja rakennusten lähelle pääsee Vaasan paikallisliikenteen busseilla nro. 4 ja 9. Vaasa Airport Park lentokentän läheisyydessä kasvaa voimakkaasti ja alueella työskentelee nyt jo yli 4000 asiantuntijaa.

Pysäköinti
Alueella on tarjolla runsaasti sekä tolpallisia että tolpattomia autopaikkoja työntekijöille. Futura-talojen etupihoilla sijaitsevat vierasparkkipaikat, johon vieraanne pystyvät pysäköimään helposti ja vaivattomasti.

B2B-Palvelut
Hyödynnä Futura-talojen yritysverkostoa! Futura-taloissa sijaitsee mm. työterveyspalveluita, parturi-kampaamo ja lukuisia teknologia-alan yrityksiä. Kaikki Futura-taloissa sijaitsevat yritykset löydät täältä.

Kiinteistöpalvelut
2000-luvulla valmistuneiden Futura-talojen huonekohtaisella jäähdytyksellä varustetut toimisto- ja neuvottelutilat ovat kesällä ihanan viileitä eikä niissä tarvitse talvipakkasillakaan kärsiä kylmästä. Futura-talojen kiinteistöpalveluihin kuuluvat kiinteistönhoito, -huolto, piha-alueiden hoito, yleisten tilojen siivous, vartiointi, jätehuolto, sosiaalitilojen vapaa käyttö ja kulunvalvonta. Huoltopyynnön Futura I-IV -rakennuksiin pääset tekemään täältä.

Kysy vapaista toimitiloista »

Varaa tästä kokoustilat »